در تابستان به این خوراکی‌ها نزدیک نشوید

تبلیغات بنری
به گزارش سایت یستا به نقل از همشهری آنلاین، از دیدگاه متخصصان طب سنتی توجه به ایجاد تعادل در خلق و خوی بدن در روزهای گرم سال و تابستان بسیار مهم است. در طب سنتی ایران، تابستان با مزاج گرم و خشک مشخص می شود.

بنابراین تا حد امکان باید از مصرف غذاها و نوشیدنی هایی که دمای بدن را افزایش داده و باعث خشکی پوست می شوند خودداری کنید.

خوردن غذاها و نوشیدنی های گرم و خشک در تابستان و روزهای گرم سال می تواند تاثیرات منفی بر سلامت و تعادل خلق و خوی بدن داشته باشد. گرمازدگی و خشکی پوست، تعریق زیاد، اختلالات گوارشی، تشنگی مداوم، مشکلات پوستی، خواب آشفته و بی کیفیت، افزایش احتمال بیماری قلبی بخشی از پیامدهای عدم رعایت تغذیه در فصل گرما است.

چه بخوریم و چه نخوریم؟

در این گزارش با انواع غذاهایی آشنا شدیم که بهتر است در فصل گرما نخورید یا مصرف آنها را کم کنید.

غذاهای گرم و خشک: مصرف مقادیر زیاد گوشت قرمز به دلیل مزاج گرم و خشک می تواند بدن را بیش از حد گرم و کم آب کند. همچنین مصرف غذاهای سرخ شده مانند سیب زمینی سرخ کرده، فلافل و … به دلیل تند بودنشان توصیه نمی شود. تخم مرغ و املت نیمرو خوردن تخم مرغ و املت نیمرو به دلیل مزاج گرم و خشک باید کاهش یابد.

ادویه های تند و ادویه های تند: مصرف ادویه های تند مانند فلفل، زنجبیل، دارچین، زعفران و سس های تند می تواند دمای بدن را افزایش دهد. همچنین مصرف زیاد شیرینی ها و دسرها به خصوص آنهایی که حاوی قند زیادی هستند می تواند منجر به افزایش دمای بدن شود. حتی مصرف شکلات، عسل و کشمش نیز باید محدود شود یا کمتر مصرف شود.

خیلی ها دوست دارند صبحانه عسل بخورند، آن را در فنجان بریزند و بنوشند، اما باید بدانیم که عسل طبع گرم و خشکی دارد و خوردن آن در تابستان که فصل گرم و خشک است می تواند از افزایش آن بکاهد. در دمای بدن و کم آبی بدن

همچنین، آب‌میوه‌های مصنوعی و نوشیدنی‌های شیرین طبیعتی تند محسوب می‌شوند و بهتر است از آنها پرهیز شود. همچنین غذاهایی مانند سبزیجات تند مانند سیر، پیاز، تره، نعناع، ​​شاهی و شوید که طبع گرمی دارند مناسب نبوده و مصرف آنها در روزهای گرم سال توصیه نمی شود.

نوشیدنی های گرم: نوشیدن بیش از حد چای و قهوه به دلیل طبیعت گرم و خشک آنها می تواند گرمای بدن و کم آبی بدن را افزایش دهد. الکل نیز بسیار گرم و خشک است و مصرف آن در تابستان مشکلات زیادی را ایجاد می کند.

 

توصیه های مهم برای غذاهای مناسب

از نظر طب سنتی در فصل گرما باید بیشتر از غذاهای سرد و خنک استفاده کنیم تا آب بدن را تامین کنیم و در طول روز احساس خستگی، گرما و تشنگی نکنیم و آرامش و آرامش بیشتری داشته باشیم. زندگی شب بخواب.

با رعایت یک سری توصیه های تغذیه ای و پرهیز از خوردن غذاها و نوشیدنی های گرم و خشک، می توانید در تابستان روحیه بدن خود را متعادل نگه دارید و از مشکلات مربوط به گرمازدگی، خشکی پوست و سایر عوارض احتمالی جلوگیری کنید.

میوه های خوشمزه و سرد: در تابستان مصرف میوه هایی مانند هندوانه، خیار، هندوانه و کاهو که مزاج خنک و مرطوبی دارند توصیه می شود.

سبزیجات تازه: سبزیجاتی مانند کاهو، کدو تنبل، خیار و نعناع برای طبیعت خنک و مرطوب خود مناسب هستند.

نوشیدنی های سرد و طبیعی: نوشیدنی های طبیعی و سنتی مانند شربت سنگ بین، شربت خاکشیر و شربت بیدمسک که خاصیت سرد و مرطوب دارند، می توانند بهترین انتخاب برای فصل تابستان باشند. ماست طبیعی و کم نمک نیز به دلیل طبیعت سرد و مرطوبی که دارد برای این فصل مناسب است.

مصرف غذاهای سبک و ساده: سوپ ها و سبزیجات ساده که طبیعت سرد و مرطوب دارند برای تابستان مناسب هستند.

لبنیات: ماست و دوغ طبیعت سرد و مرطوبی دارند و خوردن آن در این فصل توصیه و بسیار لذت بخش است.

تبلیغات بنری

jahannews به نقل از یستا

دیدگاهتان را بنویسید