سوپ پیاز فرانسوی؛ یک کاسه سوپ غلیظ و خوشمزه

تبلیغات بنری

فرار کردن سوپ یکی از محبوب ترین اشتها در جهان است و بسیاری از رستوران ها در رستوران های مختلف به عنوان اشتها و غذای اصلی در سلیقه ارائه می شوند. به دلیل وجود لبنیات ، محصولات شیر ​​مانند سبزیجات ، مرغ ، حبوبات و شیر و شیر نیز می تواند دارای ارزش مواد مغذی بالایی باشد و می تواند یک وعده غذایی بزرگ باشد ، به خصوص برای شام. با ورود به پاییز و به تدریج خنک شدن آب و هوا ، می توانید برای این فصل وارد تهیه سوپ با غذای گرم و مغذی شوید. سوپ پیاز فرانسوی یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه فرانسه است که یک دستور العمل بسیار ساده است و پیاز یکی از مؤلفه های اصلی این ظرف است. بنابراین اگر پیاز را دوست دارید ، قطعاً سوپ پیاز یکی از غذاهای مورد علاقه شما خواهد بود. اگر می خواهید در روزهای سرد زمستان این سوپ مغذی و خوشمزه را برای خانواده خود تهیه کنید ، در طی این مقاله در سوپ کربن فرانسوی با ما بمانید.

مواد مورد نیاز

پیاز متوسط: 5 قطعه
گندم آن: 1 قاشق غذاخوری
چربی: 100 گرم
چربی: 4 قاشق غذاخوری
قرص گوشت مرغ: 2 قطعه
پنیر پیتزا: 5 قاشق غذاخوری
TOST: 2 قطعه
سیر: 2 میخک
آب جوش: 3 فنجان
نمک و فلفل: در صورت لزوم

نحوه تهیه

برای تهیه این سوپ خوشمزه ، پیازها را بر روی حرارت متوسط ​​اجاق گاز بنزین ، تمیز کردن پیازها و قرار دادن یک تابه جزئی قرار دهید. 5 دقیقه بگذارید تا نرم شود ، چربی و کره را اضافه کرده و پیاز را سرخ کنید تا رنگ کارامل شود. در مرحله بعدی ، سیر خرد شده را اضافه کرده و به مدت سی ثانیه سرخ کنید ، سپس مگس ها را مخلوط کرده و یک دقیقه با پیاز مخلوط کنید تا بوی خام آرد از بین برود. در مرحله بعدی ، قرص سهام را با مقداری نمک و فلفل به مواد آن بریزید و آب جوش اضافه کنید. درب ظرف را ببندید و آتش را کاهش داده و حدود 30 دقیقه قبل از ضخیم شدن مواد جوشانده کنید. در مرحله بعدی ، سوپ نمک را در سوپول های مناسب یا کاسه های Pыreex بریزید ، سپس یک تکه سوپ را بالا بگذارید و پنیر پیتزا را روی سطح کاسه بریزید. حالا سوپ را با یک فر 180 درجه گرم شده به مدت 5 دقیقه قرار دهید تا پنیر ذوب شود. در این زمان از سوپ خوشمزه پیاز فرانسوی لذت ببرید.

نکات مهم
اگر می خواهیم استفاده از انواع مختلف پیاز را به طور خلاصه توضیح دهیم ، باید با یک پیاز زرد ، محبوب ترین عضو خانواده Onz شروع کنیم. این بهترین گزینه برای پخت پیاز است. پیازهای سفید طعم نرم نسبت به پیازهای زرد دارند. از نظر استفاده ، تقریباً شبیه به پیازهای قرمز است و می تواند به صورت خام یا در سالادها و سوپ ها استفاده شود. این بهترین انتخاب برای غذاهای مکزیکی است. پیازهای قرمز فیبر بیشتری نسبت به پیازهای سفید و زرد دارند و به دلیل رنگ زیبای آن می توانند برای تزئین ظروف استفاده شوند. همچنین انتخاب خوبی برای این شبکه ها ، سالادها و ساندویچ ها است. پیازهای قرمز طعم کافی برای خوردن غذا اضافه نمی کنند. بنابراین آنها معمولاً برای پخت و پز استفاده نمی کنند.

آبگوشت یا آبگوشت ساخته شده از گوشت ، مرغ ، ماهی یا سبزیجات با گرم کردن استخوان ها به همراه سبزیجات و مقادیر محدود ساخته می شود. سهام از انواع سوپ ها ، سس ها ، شیرینی ها و البته در بسیاری از غذاهای دیگر استفاده می شود و تأثیر بسیار خوبی در طعم غذا دارد. شما می توانید خودتان را در خانه ببرید یا خود را از سوپر مارکت ها آماده کنید. توجه داشته باشید که در اجزای آبگوشت نمک وجود دارد. بنابراین اگر از آن استفاده کردید ، در انتها روی غذا ضربه بزنید و در صورت لزوم نمک اضافه کنید. به جای قرص های ذخیره ، می توانید از دو لیوان آبگوشت استفاده کنید.

– این نوعی پنیر موزارلا با پنیر رطوبت کم است که گاهی اوقات با پنیرهای دیگر اضافه می شود. پنیر پیتزا حاوی ویتامین های مختلف کربوهیدرات ، پروتئین ، کلسیم ، فسفر ، پتاسیم ، سدیم ، تیامین و A و B است. مصرف پنیرهای پیتزا با سبزیجات خام و پخته شده مواد چربی و مضر در بدن جذب می شود. یکی از ویژگی های منحصر به فرد پنیر پیتزا با کیفیت بالا این است که پنیر نباید در دهان ظاهر شود. همچنین پس از پختن پنیر پیتزا با کیفیت ، هیچ روغن را برنگرداند. سعی کنید از ترکیبی از چندین نوع پنیر پیتزا استفاده کنید تا هر وعده غذایی خوشمزه تر شود.

تبلیغات بنری

منبع : پایگاه خبری fararu

دیدگاهتان را بنویسید