Coca -Cola در بلژیک شروع به جمع آوری برای نوشیدنی ها در تمام محصولات خود از جمله بلژیک ، آلمان ، بریتانیا ، آلمان ، فرانسه و لوکزامبورگ می کند.
پس از تصمیم گیری ، Coca -Cola ، Breakdown ، Breakdown ، Fantal و سایر مارک های شرکت بسیار بزرگ بودند.
در همین حال ، تمام نوشیدنی های تولید شده از ماه نوامبر پس از بازار جمع می شوند.
در این مقاله تأثیر بر پزشکی و سلامت و تأثیر آن بر سلامت انسان را در نظر خواهیم گرفت.
کلر چیست؟
نمک های جوشانده مانند کلارات ، سدیم یا پتاسیم (NaClo) یا کلر پتاسو (KCLO).
این مواد به طور طبیعی در فرآیندهای صنعت و شیمیایی تولید می شوند و می توانند تأثیر بسزایی بر سلامت انسان و محیط زیست داشته باشند.
ویژگی های شیمیایی کلر
توزیع آب: چرترات معمولاً حل می شود و در آب اثر می گذارد.
Corodes ظروف را نمی سوزانند ، اما هنگامی که با مواد سوزان ترکیب می شوند ، می توانند منجر به واکنش های انفجاری شوند.
تشکیل ترکیبات خطرناک: ترکیب کلر با سایر مواد مانند آمونیاک یا اسید سولفوریک می تواند به سرعت منجر به تخریب ، آتش سوزی یا انفجار شود.
برنامه های سیاه
علف کش ها: استفاده قبلی به عنوان کلرنهای سدیم و پتاسیم بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. از آن زمان ، استفاده از سموم دفع آفات و سموم دفع آفات ، که در اتحادیه اروپا است ، ممنوع است.
محصولات ضد عفونی: Clarics در فرآیندهای پردازش ضد عفونی کننده ها و تصفیه آب طراحی شده است. به طور خاص ، کلر توسط فرآیند آب کلرید برای خنثی کردن و کنترل و جدا کردن طعم و رایحه ایجاد می شود.
مشکلی در مورد کلر در غذا
در 2 سال ، این تماس به طور معمول در محصولات غذایی ، در 2 سال (سازمان امنیت غذایی اروپا) یافت می شد که آب آشامیدنی و محصولات غذایی کلر. این ممکن است اثرات سلامتی جدی داشته باشد ، از جمله:
Difunkation Tyroid: RSERA می تواند در غده تیروئید ساکن باشد که می تواند به بیماری های تیروئید منجر شود.
خطر ویژه برای کودکان و کودکان: به ویژه در کودکان و نوزادان ، در مواد غذایی در دسترس بودن کلر می تواند حساس باشد زیرا سیستم های بدن آنها به مواد شیمیایی حساس است.
یک کلر از کلر برای نوشیدن غذا
پاکسازی ها می توانند به عنوان یک فرایند پشتیبان از مواد کلر در آب آشامیدنی ، وارد فرآوری مواد غذایی یا پشتیبان گیری شوند. این ضد عفونی کننده ها به طور گسترده ای در تصفیه آب و تصفیه آب مورد استفاده قرار می گیرند.
قوانین و قوانین
در اتحادیه اروپا ، کلر دیگر به عنوان سموم دفع آفات و قوانین (ECL) تأیید نمی شود ، تا 1.5 میلی گرم در کیلوگرم درد ایجاد شود.
اگر سطح بالایی از صعود در مواد غذایی را مشاهده می کنید ، برخی از کشورها محصولات ترمیم شده اند.
اقدامات برای کاهش سطح کلر
در تاریخ 5 ماه مه ، کشورهای عضو اتحادیه اروپا موافقت کردند که موارد زیر را برای کاهش سطح محافظت در مواد غذایی انجام دهند:
حداکثر سطح کلر را در آب آشامیدنی تعریف کنید.
پیگیری روشهای بهداشتی روشهای بهداشتی خوب برای کاهش مقدار کلر در محصولات غذایی.
MRL برای غذا خوردن برای نوزادان و کودکان خردسال پول خرج می کند.
MRL ها را برای سایر غذاها بر اساس داده های موجود در کشورهای عضو تنظیم کنید.
چرا کلرید در نوشیدنی Coca -Cola؟
در دسترس بودن کلر در Coca -Cola استفاده از کلر در Coca -Cola ، استفاده از ضد عفونی در فرآیند تولید و تصفیه آب است. در این فرایند ، از مواد شیمیایی مانند دی اکسید کلرید برای تمیز کردن آب از میکروب ها و آلاینده ها استفاده می شود.
این مواد شیمیایی همچنین می توانند مقادیر زیادی نوشیدنی یا غذاهای دیگر را در فرآیند تولید معرفی کنند.
در حالی که استفاده از این ضد عفونی کننده ها به طور گسترده ای در صنعت مواد غذایی و فرآوری مورد استفاده قرار می گیرد ، در بعضی موارد از آن برای حفظ مراقبت های بهداشتی استفاده می شود ، اگر این مواد شیمیایی در مراحل بعدی تولید وجود داشته باشد ، مانند محصولات نهایی می تواند سطح بالایی از کلر را ایجاد کند.
پایان
در دسترس بودن کلر در محصولات غذایی نگرانی جدی برای سلامتی ، به ویژه کودکان و نوزادان است.
خطرات سلامتی این مقاله برای مدیریت و کاهش خطرات سلامتی ، آب آشامیدنی و محصولات غذایی تعیین شده است. علاوه بر این ، به مصرف کنندگان توصیه می شود به ایمنی مواد غذایی و مواد غذایی توجه ویژه ای داشته باشند و توصیه می شود از مواد ضد عفونی واقعی استفاده کنید.