آلودگی هوای ناشی از محصولات معطر: تهدیدی به اندازه اگزوز خودروها

تبلیغات بنری

طبق یک مطالعه جدید ، استفاده از محصولات معطر در ساختمان ترکیب شیمیایی هوا را تغییر می دهد و ناشی از آلودگی هوا تولید شده توسط خودروهای اگزوز در خارج از کشور است.

محققان می گویند تنفس می تواند این نانوپولین ها را با عواقب جدی سلامتی داشته باشد.

وقتی اصطلاح “آلودگی هوا” را می شنوید یا احساس می کنید ، به احتمال زیاد در مورد مواردی مانند کارخانه ها و ماشین ها فکر می کنید. این نوعی آلودگی در خارج از خانه شماست ، اما آیا تعجب کرده اید که چگونه می توانید با استفاده از محصولات بی سابقه ای مانند شمع های معطر و دستور العمل ها ، آلودگی هوا را در داخل کمک کنید؟

تحقیقات جدید محققان در دانشگاه بوردو آخرین مجموعه مطالعات را در مورد چگونگی محصولات معطر (در این حالت ، بدون شعله) جستجو کرده است ، منبع مهمی از نانوذرات است که در اعماق ریه های ما و خطرات بالقوه سلامتی ما برای ایجاد تنفسی نفوذ می کند. سیستم

نونگ نونگ ، استادیار مهندسی ساختمان در دانشکده مهندسی گفت: “اگر از محصولات تمیز کننده و عطرهای شیمیایی برای بازسازی محیط جنگلی در خانه خود استفاده می کنید ، در واقع آلودگی هوای داخلی زیادی ایجاد می کنید. در آن نفس نکنید.” بشر

شمع های معطر به عنوان یک جایگزین بدون شعله ، دود و دود غیر سمی شمع های سنتی به بازار عرضه می شوند که برای ایجاد بوی خوب در خانه یا محل کار امن تر هستند. برای ارزیابی صحت این ادعاها ، محققان نانوذرات ایجاد شده هنگام گرم شدن موم در یک خانه کوچک را اندازه گیری کردند. این خانه کوچک در واقع یک آزمایشگاه مهندسی معماری برای آزمایش و مهندس برای آزمایش بهره وری انرژی یک ساختمان و پر از سنسورهایی بود که تأثیر فعالیت های روزانه بر کیفیت داخلی هوا را کنترل می کند.

براندون بور ، دانشیار مهندسی عمران در دانشگاه برایدو و نویسندگان مطالعه می گوید: برای درک چگونگی تشکیل مولکول های داخلی ، باید کوچکترین نانوذرات را که به یک NM می رسند اندازه گیری کنید. در این مقیاس ، می توانیم اولین مراحل برای تشکیل ذرات جدید را مشاهده کنیم ، زیرا عطرها با ازن تعامل دارند و گروه های مولکولی کوچکی را تشکیل می دهند.

محققان از تحقیقات قبلی خود می دانستند که شکل گیری نانوذرات جدید توسط توربین ، که ترکیبات معطر هستند که شبیه بوی چیزهایی مانند گیاهان هستند ، آنها را از موم و در پاسخ به جو داخلی رها می کنند. آنها دریافتند که فعالیت هایی از قبیل تمیز کردن کف و سطوح دارای غنی از ترپن ، یا استفاده از بوی مرکبات ، یا استفاده از محصولات مراقبت شخصی معطر مانند دئودورانت داخلی ، منجر به انتشار هوای داخلی در طی پنج دقیقه می شود. علاوه بر این ، استفاده از روغن ضروری یا حتی لایه برداری میوه مرکبات نیز می تواند توربین را افزایش دهد.

در این مطالعه جدید ، موم ضروری با تعداد مولکولهای جدید تشکیل شده در داخل ، به ویژه مولکولهای کوچکتر از 5 نانومتر ، به طور قابل توجهی بهبود یافته است. غلظت حاصل از بیش از یک میلیون نانوذرات در هر سانتی متر مکعب مشابه غلظت ساطع شده از شمع های سنتی ، اجاق گاز گاز و موتورهای دیزلی بود.

محققان می گویند وقتی موم بدون بوی گرم می شود ، نسخه بزرگی وجود ندارد.

آنها همچنین دوز رسوبی در سیستم تنفسی را بررسی کردند که یک روش مفید برای مطالعه آلودگی هوا است ، که تعداد مولکولهای سپرده شده در سیستم تنفسی را با گذشت زمان اندازه گیری می کند.

محققان دریافتند که تشکیل مولکول های جدید با استفاده از آب نبات های معطر در داخل ایجاد می شود و میانگین سپرده در سیستم تنفسی مولکول ها را از 1.5 تا 2 نانومتر 1 میلیارد در دقیقه تولید می کند. این معادل حدود 2 میلیون ذرات در ثانیه است.

بیشتر ذرات معطر متشکل از موم مذاب در کانال های هوای فوقانی. اندازه کوچک آن به این معنی است که آنها می توانند بین سلول ها مهاجرت کنند ، وارد جریان خون شوند و به احتمال زیاد به اندام هایی مانند مغز می رسند.

در حالی که دانشمندان شروع به کشف تأثیر Tirbines استنشاق شده بر سلامت انسان کرده اند ، هنوز چیزهای بیشتری وجود دارد که باید آموخته شود که فقط از طریق تحقیقات بیشتر قابل کشف است. با این حال ، در حال حاضر ، نتایج این مطالعه می تواند به طراحی سیستم های ساختمان و تهویه کمک کند.

جونگ می گوید: “تحقیقات ما نشان می دهد که محصولات معطر به طور فعال شیمی داخلی هوا را تغییر داده و منجر به تشکیل نانوذرات با غلظت هایی می شوند که می توانند عواقب سلامتی خوبی داشته باشند.”

وی گفت: “این نتایج باید در طراحی و بهره برداری از ساختمانها ، گرمایش ، تهویه و تهویه مطبوع در نظر گرفته شود.”

تبلیغات بنری

منبع : خبرگزاری iraneconomist

دیدگاهتان را بنویسید