طرز تهیه ساندویچ سوسیس بندری با روش مخصوص ساندویچی‌ها

تبلیغات بنری

فرار کن خوزستان و استان های جنوبی ایران خاستگاه غذاهای مختلفی هستند که هر کدام فرهنگ خاص خود را دارند و در فرهنگ غذایی ایران جایگاه ویژه ای دارند. غذاهای مناطق جنوبی معمولاً پر از ادویه و تند است. سوسیس بندری یکی از غذاهای معروف و بسیار خوشمزه جنوبی است که به بندری معروف است و در اصل یک غذای تند است. این غذا به شکل ساندویچ تهیه می شود و یکی از پرطرفدارترین و پرفروش ترین فست فودها می باشد. شاید بارها سعی کرده باشید ساندویچ سوسیس بندری را در خانه درست کنید، اما هر بار به این نتیجه رسیده اید که طعم آن شبیه ساندویچ های بندری نیست که فروخته می شود. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه سوسیس بندری به سبک رستورانی را به شما آموزش دهیم، پس این آموزش را از دست ندهید و تا پایان این مقاله با طرز تهیه سوسیس بندری به سبک رستورانی همراه ما باشید.

مواد لازم

سوسیس آلمانی: 1 کیلوگرم
پیاز بزرگ: 2 عدد
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم
آب جوش: نصف لیوان
روغن: به میزان لازم
نان ساندویچی: به مقدار لازم
خیارشور و گوجه فرنگی برای داخل ساندویچ: به میزان لازم

طرز تهیه

برای تهیه این ساندویچ پورت خوشمزه و خاص، ابتدا پیازها را پوست بگیرید و به قطعات بزرگ برش دهید. پیاز خرد شده را به تابه اضافه کنید و روی آن مقداری نمک بپاشید. درب قابلمه را ببندید و روی شعله متوسط ​​اجاق گاز قرار دهید. 5 دقیقه صبر کنید تا پیاز جذب نمک شود سپس درب تابه را بردارید و کمی روغن به پیاز اضافه کنید. اجازه دهید پیاز نرم و طلایی شود سپس مقداری زردچوبه و فلفل سیاه روی پیاز بپاشید و سی ثانیه تفت دهید سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. پس از 1 دقیقه تفت دادن رب گوجه فرنگی و پیاز، آب جوش را اضافه کرده و هم بزنید و درب ماهیتابه را ببندید و سس را روی حرارت متوسط ​​بجوشانید و ده دقیقه بگذارید تا کمی غلیظ شود و سپس اجاق گاز را خاموش کنید.

در مرحله بعد سوسیس ها را حلقه ای برش دهید و در ظرف بزرگی بریزید و سس پیاز را که از قبل آماده کرده بودید روی سوسیس ها بریزید و همه مواد را مخلوط کرده و برگردانید. روی ظرف را سلفون بپوشانید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند. در مرحله آخر دو تا سه قاشق غذاخوری روغن داخل ماهیتابه بریزید و روی اجاق گاز قرار دهید تا روغن به اندازه کافی داغ شود سپس سوسیس ها را در تابه بریزید و سوسیس ها را به مدت دو تا سه دقیقه در روغن داغ شده سرخ کنید. در این مرحله سوسیس بندری خوشمزه ما آماده سرو است و روی نان ساندویچی قرار داده و روی آن را گوجه فرنگی و ترشی قرار داده و در صورت تمایل سس تند اضافه کنید.

نکات مهم
توجه داشته باشید که پیاز سوسیس بندری نباید قرمز و طلایی باشد. باید کاراملی و نرم باشد. هرچه پیاز بیشتری داشته باشید ساندویچ خوشمزه تر است. برای تهیه سوسیس بندری حتما از پیاز سفید یا زرد استفاده کنید.
سوسیس بندری و غذای بندری دو غذای متفاوت هستند. بندری سیب زمینی سرخ کرده و فلفل دلمه ای دارد. اما ساندویچ سوسیس بندری سیب زمینی سرخ کرده ندارد.
– سوسیس بندری مانند همه غذاهای بندری و جنوبی تند است. اگر با فلفل مشکل دارید، می توانید فلفل را از دستور حذف کنید. اگر ذائقه تان تند است، می توانید به اندازه دلخواه فلفل اضافه کنید.
برای تهیه سوسیس بندری نیازی به استفاده از سوسیس مرغوب و با محتوای گوشت بالا نیست و سوسیس آلمانی بهترین سوسیس برای تهیه ساندویچ بندری است.

تبلیغات بنری

منبع : پایگاه خبری fararu

دیدگاهتان را بنویسید